maatwerk zelfbouwpakket / montage mogelijk

Over ons

In 2005 startte Martin Crum met de montage van tuinhuizen. In de meeste gevallen waren het standaard modellen die doorgaans als berging of dierenverblijf werden gebruikt. Maar in de loop der jaren kwam er een groeiende vraag naar luxere buitenverblijven. De behoefte om vaker te ontspannen in eigen tuin nam toe. En mensen verlangden daarbij naar dezelfde luxe die ze in huis gewend waren. Dit inspireerde het team van Douglas Houtbouw tot een totaal concept voor buitenverblijven op een hoog kwaliteitsniveau. Inmiddels zijn we als Douglas Houtbouw actief in héél Europa.

Houtbouw is onze specialiteit, dus leveren wij ook exclusieve houtbouw in de vorm van een buitenverblijf, paardenstal, kapschuur, gastenverblijf of een riant buitenhuis in een stijlvolle uitstraling, zodat deze goed past bij uw omgeving.

Hoe komen wij bij elkaar?
U bent van harte welkom op onze fabriek in Rijssen waar de koffie altijd klaar staat. In Rijssen staan verschillende projecten opgesteld en kunt u het verschil ervaren van diverse soorten hout. Daarnaast is het altijd mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken bij u thuis. We leveren en plaatsen door het hele land. wilt u de montage van uw blokhut of douglas bouwpakket liever in eigen beheer uitvoeren dan kunt rechtstreeks bestellen via onze webshop. Als u uw eigen project ontwerp, bouwt dan kunt u bij ons natuurlijk ook het benodigde bouwmateriaal bestellen.

Wist u dat?

Wij u geheel kunnen ontzorgen? 
- Leveren en plaatsen van straatwerk
- Aanleg van elektra
- Ontzorgen tijdens het vergunningstraject (indien nodig)
- 3D tekeningen maken 

Impressie showroom Rijssen