Onze showroom is alleen op afspraak geopend.
Telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00uur op 0548-547027

Wilt u een prijsindicatie, mail dan met info@douglashoutbouw.nl

maatwerk zelfbouwpakket / montage mogelijk Menu

Over ons

In 2005 startte Martin Crum met de montage van tuinhuizen. In de meeste gevallen waren het standaard modellen die doorgaans als berging of dierenverblijf werden gebruikt. Maar in de loop der jaren kwam er een groeiende vraag naar luxere buitenverblijven. De behoefte om vaker te ontspannen in eigen tuin nam toe. En mensen verlangden daarbij naar dezelfde luxe die ze in huis gewend waren. Dit inspireerde het team van Douglas Houtbouw tot een totaal concept voor buitenverblijven op een hoog kwaliteitsniveau. Inmiddels zijn we als Douglas Houtbouw actief in héél Europa.

Houtbouw is onze specialiteit, dus leveren wij ook exclusieve houtbouw in de vorm van een buitenverblijf, paardenstal, kapschuur, gastenverblijf of een riant buitenhuis in een stijlvolle uitstraling, zodat deze goed past bij uw omgeving.

Hoe komen wij bij elkaar?
U bent van harte welkom op onze fabriek in Rijssen waar de koffie altijd klaar staat. In Rijssen staan verschillende projecten opgesteld en kunt u het verschil ervaren van diverse soorten hout. We leveren en plaatsen door het hele land. De buitenverblijven worden door ons in eigen beheer gemonteerd.

Wist u dat?

Wij u geheel kunnen ontzorgen? 
- Ontzorgen tijdens het vergunningstraject (indien nodig)
- 3D tekeningen maken 

Impressie showroom Rijssen